Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

AEK - Μεταγραφές

«Καλή προοπτική η ΑΕΚ»

Ο Σάνι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και τη Βαλένθια, στην οποία ανήκει ο παίκτης. Ο 19χρονος μέσος μίλησε στη “SportDay” μέσω του μάνατζέρ του, για το νέο σταθμό της καριέρας του.

Αρχικά είπε: «Χαίρομαι για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και προσωπικά του Λορένσο Σέρα Φερέρ. Η περίπτωση αυτή είναι πολύ ελκυστική γιατί η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, είναι πρωτοπόρος και μάχεται για τον τίτλο. Ας ολοκληρωθεί πρώτα ο δανεισμός μου και μετά θα δούμε τις λεπτομέρειες. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο γιατί θέλω να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου με την Ατλέτικο».

Ο διεθνής με την εθνική Νέων της Ισπανίας μίλησε για την ΑΕΚ και την προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα, λέγοντας: «Πάντως, με ενδιαφέρει πολύ η προοπτική της ΑΕΚ, τη θεωρώ σημαντική ευκαιρία για την καριέρα μου, ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζω, επίσημα πια, πως μέχρι το καλοκαίρι δεν θα έχω χρόνο συμμετοχής στη Βαλένθια».

Δεν τα παρατά για Παπαδόπουλο

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την ΑΕΚ να το παλεύει, ελπίζοντας ότι μπορεί να κάνει δικό της τον 19χρονο μέσο. Πού οφείλεται η αισιοδοξία; Στη φιλία που υπάρχει ανάμεσα σε Ντέμη Νικολαΐδη και Αντώνη Ρέμο. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει έως το τέλος της εβδομάδας.

«Δεν θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, από την οποία έχει δοθεί δανεικός στην Ουέλβα, είναι ο Στέφανο Σορεντίνο. «Δεν θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα. Σας το λέω με απόλυτη σαφήνεια ότι δεν πρόκειται να γίνει. Και αν δεν είναι η Ουέλβα εκείνη που θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου και θα μου προσφέρει τη δυνατότητα να παίξω, θα το έκανε μια άλλη ισπανική ομάδα», τόνισε ο Ιταλός πορτιέρο σε τηλεοπτική εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης.

Ο πρόεδρος της Ουέλβα, Πάκο Μεντόθα, ήταν κατηγορηματικός σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει στην περίπτωση του Σορεντίνο το καλοκαίρι. «Θα πληρώσουμε το 1 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Στέφανο και θα τον κάνουμε δικό μας. Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα έχει γίνει και η επίσημη κίνησή μας», είπε ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aek para to fetino protathnlima se parakalo kai to kupello mazi

Ανώνυμος είπε...

pame re arvstia.pame re aekara

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ