Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Δεν αφήνει ούτε ψιλό!

Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ δεν χαρίζει ούτε ένα ευρώ από την αποζημίωσή του στην ΑΕΚ που την "πάτησε" με τον Ισπανό τεχνικό. Συνεχίζεται το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του, συνεχίζει μέχρι... νεοτέρας ο Νίκος Κωστένογλου. Σενάρια από την Ιταλία. Προπονήθηκαν κανονικά, Μάχο και Γεωργέας

Μπορεί οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Λορένθο Σέρα Φερέρ να έχουν ουσιαστικά χωρίσει από την Τρίτη, ωστόσο ακόμα δεν έχει βγει ανακοίνωση για το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η αιτία είναι η ασυμφωνία στο ποσό της αποζημίωσης.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι διατεθειμένος να χαρίσει ούτε ένα ευρώ από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι με τη διοίκηση του "δικεφάλου" το οποίο έχει είχε τετραετή διάρκεια.

Η αντίδραση αυτή του Φερέρ έχει ενοχλήσει πολύ τη διοίκηση της "Ένωσης" και ειδικά τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος αισθάνεται ότι ο Ισπανός τεχνικός τον... εκδικείται επειδή του ανακοίνωσε ότι παύεται από την τεχνική ηγεσία του "δικεφάλου".

Από την άλλη η διοίκηση της ΑΕΚ, δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποζημιώσει πλήρως τον 55χρονο τεχνικό. Βλέπετε θα χρειαστούν περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, ποσό απλά εξωπραγματικό για το βαλάντιο του "δικεφάλου"...

Οι υποψήφιοι διάδοχοι
Σε ότι αφορά τα ονόματα των τεχνικών που έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι διάδοχοι του Φερέρ είναι αρκετά. Ντιντιέ Ντεσάν, Τιμούρ Κετσπάγια, Αγγελος Αναστασιάδης, Έβαντ Λίνεν, Γιώργος Δώνης, Νίκος Νιόπλιας και Σάββας Κωφίδης βρίσκονται στην επικαιρότητα, μαζί με αυτό του Τζίτζι Κάνι.

Ο Ιταλός πρώην τεχνικός της Έμπολι, μιλώντας στο "calciomercato", είπε: "Δεν είχα κανένα τηλεφώνημα από την Ελλάδα, αλλά αν προέκυπτε θα το συζητούσα. Είναι πιθανό να θέλουν έναν Ιταλό προπονητή, αλλά επαναλαμβάνω ότι ως τώρα δεν είχα καμία επαφή. Είχα πρόταση από την εθνική ομάδα του Ιράν, όμως δεν ήθελα να εργαστώ σε εθνικό συγκρότημα, θέλω να συνεχίσω σε σύλλογο".

Προβληματισμός
Σε ότι αφορά τώρα τη συμπεριφορά του κόσμου στο ματς με τη Χετάφε, επικρατεί προβληματισμός. Η αντίδραση των οργανωμένων μετά το γκολ του Ντε λα Ρεντ, τόσο προς τη διοίκηση όσο και προς τους υπόλοιπους οπαδούς, δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Για αυτό και σχολιάστηκε αρνητικά στα "κιτρινόμαυρα" αποδυτήρια. Αυτό βέβαια δεν δίνει δίκιο στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Σκεφτείτε για παράδειγμα να "στραβώσει" το ματς με την Σκόντα Ξάνθη. Με δεδομένο το τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε διοίκηση και οργανωμένους δεν αποκλείεται να έχουμε νέο εμφύλιο στο ΟΑΚΑ...

# Δίχως προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με τη Χετάφε έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Γιούργκεν Μάχο προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Νίκος Γεωργέας, ενώ ο Παντελής Καπετάνος ακολούθησε τα 2/3 του προγράμματος. Η προπόνηση της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στους Θρακομακεδόνες και είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

2 σχόλια:

? είπε...

ελα ρε αεκαρα!

Blanco Z είπε...

ΑΕΚ γερά, και γ*&#$ τα μ*%^$!