Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Ξανά στις προπονήσεις σήμερα, πρώτη η ΑΕΚ για το 2007-2008

H τελευταία προπόνηση πριν από το τριήμερο ρεπό για το Πάσχα έλαβε χώρα τη Μ. Πέμπτη το πρωί για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Μία μέρα μετά την πολύ καλή εμφάνιση και την άνετη νίκη επί του Πανιωνίου για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Μαντούκα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ενώ το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Τόφας. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τη Δευτέρα του Πάσχα, γεγονός που σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν τρεις ολόκληρες μέρες στη διάθεσή τους για να…εκδράμουν.

Την Μ. Τετάρτη εξ’άλλου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Ακης Ζήκος οργάνωσε μία μικρή γιορτή για την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε κατάστημα το γκάζι. Φυσικά άπαντες οι συμπαίκτες του έδωσαν το «παρών» και είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε πολύ φιλικό κλίμα.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος τελείωσε με την ΑΕΚ να παίρνει όλες τις πρωτιές μέσα στα γήπεδα. Συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς, πέτυχε τις περισσότερες νίκες, τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες, είχε την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα, τον πρώτο σκόρερ, τον πρώτο σε ασίστ, τον πρώτο στην στατιστική αξιολόγηση, τους περισσότερους σκόρερ. Το aekfc.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποιον από τους πρωταγωνιστές της σεζόν, να ψηφίσετε και να αναδείξετε τον δικό σας Everest MVP.

1 σχόλιο:

RENA MANIOU είπε...

AN HTAN OLOI OI OPADOI THS LATREMENHS MAS OMADAS THS AEK SAN KAI ESAS DEN 8A EIXE NA FOBH8EI TIPOTA!!!!
ESEIS EISTE PRAGMATIKOI OPADOI!
RENA

http://renamaniou.blogspot.com