Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Άρνηση σε Ερασιτεχνική από ΠΑΕ για συνάντηση για το γήπεδο.

Την άρνησή της να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση που θα διοργανώσει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την κατασκευή γηπέδου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας γνωστοποίησε την Παρασκευή η ΠΑΕ ΑΕΚ. Στην σχετική της επιστολή, η ΠΑΕ χαρακτηρίζει ειλημμένη την απόφαση για κατασκευή γηπέδου στο χώρο του ΟΔΔΥ.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Ευχαριστούμε για την πρόσκλησή σας. Δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε στην εκδήλωση αυτή, δεδομένης της ειλημμένης απόφασης της ΠΑΕ ΑΕΚ και της κυβέρνησης για δημιουργία υπερσύγχρονου, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, γηπέδου στην περιοχή του ΟΔΔΥ. Αντιλαμβανόμαστε τη θέση σας, αλλά όπως επανειλημμένως έχουμε τονίσει θα στηρίξουμε και θα είμαστε αρωγοί μόνο σε οποιαδήποτε προσπάθεια αποβλέπει στη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού πολυχώρου στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας που θα στεγάσει όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και θα εγγυηθεί την πρόοδό τους.

Με τιμή,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο Κένταυρο στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ανδρέας Ανατολιωτάκης επέμεινε στην άποψή του για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρητικότητας 32000 θέσεων. Το "παρών" στην εκδήλωσε έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ Μιχάλης Τροχανάς και Λάκης Νικολάου, αντιπροσωπείες από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες και εκπρόσωποι των Δήμων Νέας Φιλαδέλφειας, Μεταμόρφωσης και Αχαρνών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΗ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ.
http://aekmiazoi.blogspot.com/

Blanco Z είπε...

Και γω συμφωνω και με το παραπανω. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΝΤΕΜΑΡΕ