Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Αγωνία για Τόζερ και "Πάπα"

Νέα πρόταση της Γκενγκ για τον Τόζερ. Οι Βέλγοι προσφέρουν 1.250.000 ευρώ. Η ΑΕΚ δεν απάντησε αρνητικά και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά. Φιορεντίνα και Πάλερμο για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Αισιοδοξία για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Κλέιτον μέσα στην εβδομάδα.

Μπορεί στον αρχικό προγραμματισμό της ΑΕΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου να μην είχε προβλεφθεί αποχώρηση του Ντάνιελ Τόζερ, όμως τα δεδομένα δεν αποκλείεται να αλλάξουν. Βασική υποψήφια για την απόκτηση του Ούγγρου μέσου είναι η Γκενκ. Αρχικά είχε προσφέρει στους "κιτρινόμαυρους" 1 εκατ. ευρώ, όμως η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Ο λόγος; Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κοστολογούσαν τον παίκτη 500.000 παραπάνω, δηλαδή 1,5 εκατ. Την Τρίτη οι Βέλγοι επανήλθαν, χωρίς ωστόσο να φτάσουν τις αξιώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη. Συγκεκριμένα το ποσό που προσέφεραν ήταν 1.250.000 ευρώ. Απάντηση ακόμη δεν έχουν λάβει, όμως δεν αποκλείεται αυτό να γίνει μέχρι την Πέμπτη, καθώς στην "Ένωση" το σκέφτονται πολύ σοβαρά.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν και για την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Δημοσιεύματα από την Ιταλία παρουσίαζαν τόσο την Φιορεντίνα, όσο και την Παλέρμο διατεθειμένες να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού. Την ίδια ώρα στην Αγγλία υπήρχαν νέα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδιαφέρον της Γουίγκαν, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βρίσκονται εν αναμονή επίσημης πρότασης.

Στο θέμα του Κλέιτον, όλα δείχνουν ότι οι "κιτρινόμαυροι" θα πετύχουν το στόχο τους. Ο μοναδικός που μπορεί να βάλει εμπόδια είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. Αυτό κάνει τον Γιώργο Δώνη να αισιοδοξεί πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν υπάρξει ανακοινώσεις.

Τέλος, σχετικά με τα ονόματα που είδαν την Δευτέρα το φως της δημοσιότητας, από την Αργεντινή, δεν υπήρχε καμία εξέλιξη. Ο άνθρωπος της "Ένωσης" που βρέθηκε στη χώρα της Λατινικής Αμερικής αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα. Θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη και σε συνενόηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη θα αποφασίσουν για τις κινήσεις που θα γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: