Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Κοιτάζει Γέλεβιτς η ΑΕΚ

Οσο περνάει ο καιρός τα μετεγγραφικά σενάρια για παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους. Ένα από αυτά αναφέρεται στον Νίκισα Γιέλεβιτς. Τον Κροάτη επιθετικό της Ζούλτε Βάρεγκεμ, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει τους "κιτρινόμαυρους», οι οποίοι ψάχνουν έναν παίκτη για αυτή τη θέση.

Αλλωστε με την αποχώρηση του Μοχάμεντ Καλόν, αλλά και τη διαφαινόμενη του Νίκου Λυμπερόπουλου ο Γιώργος Δώνης είναι αναγκασμένος να αναζητήσει λύσεις για τις συγκεκριμένες θέσεις.

Ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει αφήσει και τόσο ικανοποιημένους τους ανθρώπους της νυν ομάδας του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο για την απόκτησή του δεν έχει κινηθεί μόνο η ΑΕΚ. Ενδιαφέρον υπάρχει τόσο από την Ραπίντ Βιέννης, όσο και από την πρώην ομάδα του τη Χάιντουκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρήματα που είχε δαπανήσει η Ζούλτε Βάρεγκεμ για την απόκτησή του, αποτελούσαν ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Βλέπεται οι εμφανίσεις τότε του πιτσιρικά, άφηναν πολλές υποσχέσεις, όμως στο Βέλγιο δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει τις μεγάλες ικανότητές του. Έτσι παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2010 (η Ζούλτε Βάρεγκεμ έχει δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο), είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα έχει συνάντηση με τον εκπρόσωπό του, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του 23χρονου επιθετικού. Όλα πάντως δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν, κάτι που πάντως δεν αποτελεί επιθυμία του ίδιου του παίκτη όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπός του. Αν όμως η Ζούλτε Βάρεγκεμ του πει πως δεν τον υπολογίζει, δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά από το να δεχθεί να αλλάξει ομάδα.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την απόκτηση του Ρομπίνιο, δημοσιεύματα από την Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα από την Βραζιλία ανέφεραν πως ακόμη μία ομάδα προστέθηκε στις ενδιαφερόμενες. Συγκεκριμένα πρόκειται για την Μποταφόνγκο, άνθρωποι της οποίας έχουν παρακολουθήσει τον παίκτη, τον οποίο ήδη θέλουν εκτός από την Ένωση, ο Παρανά και η Σάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: