Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Έγινε η πρώτη συνάντηση

Ο λόγος δεν ήταν κάποια προπόνηση, αφού η πρώτη είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη. Οι "κιτρινόμαυροι" πέρασαν από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής κατάστασή τους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, με τους Αρουαμπαρένα, Μαντούκα, Καφέ, Ενσαλίβα, Ζεράλντο, Γεωργέας, Αλεξόπουλο και Κονε να συνθέτουν το πρώτο, τους Μπλάνκο, Λαγό, Σκόκο, Σάχα, Εντίνιο, Παππά, Παπασταθόπουλο, Παυλή και Ρίκκα το δεύτερο και τους Πλιάτσικα, Χετεμάι, Αραμπατζή, Κουτρουμάνο, Μοσχονά, Ζορμπά, Γκέντσογλου, Ταχτσίδη και Φυσέκη το τρίτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη συγκέντρωση υπήρξαν και απουσίες. Εν πρώτοις, ο Εντσον Ράμος και ο Ριβάλντο αντιμετώπισαν προβλήματα με τις πτήσεις τους και ο πρώτος αναμένεται να βρεθεί σε ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ ο δεύτερος την Τρίτη. Ο Στέφανο Σορεντίνο έχει πάρει μία εβδομάδα άδεια, συνεχίζοντας την αναζήτηση ομάδας, ενώ απόντες ήταν φυσικά και οι διεθνείς (Νίκος Λυμπερόπουλος, Τραϊανός Δέλλας, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Γιούργκεν Μάχο, Νέιθαν Μπερνς) που βρίσκονται σε διακοπές (πλην του Μπερνς που έχει υποχρεώσεις με την ολυμπιακή ομάδα της Αυστραλίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: