Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Τέλος ο Μπούρμπος

Ο προγραμματισμός της ΑΕΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς. Φυσικά το πλαίσιο αυτό, δεν αφορά μόνο παίκτες που είναι να έρθουν στην Ένωση, αλλά και αυτούς που είναι να αποχωρήσουν.

Τελευταίο «θύμα» του ξεκαθαρίσματος του έμψυχου δυναμικού από τον Γιώργο Δώνη, είναι ο Χρήστος Μπούρμπος. Την επικοινώνησαν μαζί του από την ΠΑΕ και τον ενημέρωσαν πως δεν υπολογίζεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι μετά από 4 χρόνια, φεύγει οριστικά από την ομάδα, χωρίς να καταφέρει να δείξει τις ικανότητές του.

Από εκεί και πέρα, το θέμα με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ιγκνάσιο Σκόκο συνεχίζει να είναι πολύπλοκο. Από την μία υπάρχει η πλευρά του παίκτη που δεν χάνει ευκαιρία να τονίζει πως αισιοδοξεί για ευχάριστη κατάληξη της υπόθεσης και από την άλλη οι άνθρωποι της Πούμας που επαναλαμβάνουν σε καθημερινή βάση πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Τέλος, τα ΜΜΕ ενημέρωσης στην Αυστραλία μπορεί να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την μετεγγραφή του Νέιθαν Μπερνς στην ΑΕΚ, όμως ο Έλβιν Τσέκολι δεν μίλησε και με εγκωμιαστικά σχόλια για αυτή του την κίνηση: «Νομίζω ότι ήταν απογοητευτικό για αυτόν. Δεν ξέρω πως νιώθει, αλλά η δική μου εμπειρία στην Ελλάδα, ήταν ότι χειρότερο».

Τέλος, από την ΑΕΚ έγινε γνωστό χθες πως δεν πρόκειται να διεκδικήσει την προεδρία της Super League για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» εκτιμούν πως η λειτουργία της διοργανώτριας αρχής δεν γίνεται στο σωστό πλαίσιο.

Πάντως από την Ένωση ξεκαθάρισαν πως θα υπάρχει κανονικά αντιπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Τάκης Κανελλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: